Touché Sara

Touché Sara is een Dansschool gelegen aan Scharroosingel 54 in Gouda.

Meer informatie over Touché Sara in Gouda

Touché Sara is een Dansschool gelegen in Gouda op Scharroosingel 54.

Kom erachter wat Touché Sara voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Touché Sara om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gouda? Dan ben je bij Touché Sara op de juiste plek. Bij Touché Sara kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Touché Sara in Gouda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Scharroosingel 54 in Gouda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gouda of niet, iedereen is welkom bij Touché Sara. Je kan Touché Sara telefonisch bereiken op: 31 6 44372127 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.touchesara.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Touché Sara en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Touché Sara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Touché Sara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Touché Sara

Bezoekers bekeken ook