Salsa Romos

Salsa Romos is een Dansschool gelegen aan Lieuwenburg in Goutum.

Meer informatie over Salsa Romos in Goutum

Salsa Romos is een Dansschool gelegen in Goutum op Lieuwenburg.

Kom erachter wat Salsa Romos voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Romos om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Goutum? Dan ben je bij Salsa Romos op de juiste plek. Bij Salsa Romos kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Romos in Goutum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Lieuwenburg in Goutum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goutum of niet, iedereen is welkom bij Salsa Romos. Je kan Salsa Romos telefonisch bereiken op: 31 162 327 331 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://salsaromos.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Romos en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Romos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Romos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Romos

Bezoekers bekeken ook