Dans en Training Inge Leeflang

Dans en Training Inge Leeflang is een Dansschool gelegen aan W.J. Tuijnstraat 15 in Volendam.

Meer informatie over Dans en Training Inge Leeflang in Volendam

Dans en Training Inge Leeflang is een Dansschool gelegen in Volendam op W.J. Tuijnstraat 15.

Kom erachter wat Dans en Training Inge Leeflang voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans en Training Inge Leeflang om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Volendam? Dan ben je bij Dans en Training Inge Leeflang op de juiste plek. Bij Dans en Training Inge Leeflang kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans en Training Inge Leeflang in Volendam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan W.J. Tuijnstraat 15 in Volendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Volendam of niet, iedereen is welkom bij Dans en Training Inge Leeflang. Je kan Dans en Training Inge Leeflang telefonisch bereiken op: 31 299 363 328 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans en Training Inge Leeflang en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans en Training Inge Leeflang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans en Training Inge Leeflang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans en Training Inge Leeflang

Bezoekers bekeken ook