Steph's Dance

Steph's Dance is een Dansschool gelegen aan Juliana van Stolbergstraat 30 in Zwijndrecht.

Meer informatie over Steph's Dance in Zwijndrecht

Steph's Dance is een Dansschool gelegen in Zwijndrecht op Juliana van Stolbergstraat 30.

Kom erachter wat Steph's Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Steph's Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwijndrecht? Dan ben je bij Steph's Dance op de juiste plek. Bij Steph's Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Steph's Dance in Zwijndrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Juliana van Stolbergstraat 30 in Zwijndrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwijndrecht of niet, iedereen is welkom bij Steph's Dance. Je kan Steph's Dance telefonisch bereiken op: 31 6 53790553 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stephsdance.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Steph's Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Steph's Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steph's Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Steph’s Dance

Bezoekers bekeken ook