Addance

Addance is een Dansschool gelegen aan Korreweg 198 in Groningen.

Meer informatie over Addance in Groningen

Addance is een Dansschool gelegen in Groningen op Korreweg 198.

Kom erachter wat Addance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Addance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Addance op de juiste plek. Bij Addance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Addance in Groningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Korreweg 198 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Addance. Je kan Addance telefonisch bereiken op: 31 6 30888544 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Addance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Addance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Addance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Addance

Bezoekers bekeken ook