Stichting Dansplezier

Stichting Dansplezier is een Dansschool gelegen aan Venne 170A in Winschoten.

Meer informatie over Stichting Dansplezier in Winschoten

Stichting Dansplezier is een Dansschool gelegen in Winschoten op Venne 170A.

Kom erachter wat Stichting Dansplezier voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Stichting Dansplezier om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Winschoten? Dan ben je bij Stichting Dansplezier op de juiste plek. Bij Stichting Dansplezier kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Stichting Dansplezier in Winschoten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Venne 170A in Winschoten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Winschoten of niet, iedereen is welkom bij Stichting Dansplezier. Je kan Stichting Dansplezier telefonisch bereiken op: 31 6 21661564 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansplezier.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Stichting Dansplezier en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stichting Dansplezier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Dansplezier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Dansplezier

Bezoekers bekeken ook