Studio Dansu

Studio Dansu is een Sportschool gelegen aan Gooierserf 384 in Huizen.

Meer informatie over Studio Dansu in Huizen

Studio Dansu is een Sportschool gelegen in Huizen op Gooierserf 384.

Kom erachter wat Studio Dansu voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Dansu om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Huizen? Dan ben je bij Studio Dansu op de juiste plek. Bij Studio Dansu kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Dansu in Huizen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Sportschool is gelegen aan Gooierserf 384 in Huizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Huizen of niet, iedereen is welkom bij Studio Dansu. Je kan Studio Dansu telefonisch bereiken op: 31 35 526 1430 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiodansu.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Dansu en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Dansu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Dansu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Dansu

Bezoekers bekeken ook