Mariska Imanse

Mariska Imanse is een Dansschool gelegen aan Jan Van Den Bergstraat 9 in Heemstede.

Meer informatie over Mariska Imanse in Heemstede

Mariska Imanse is een Dansschool gelegen in Heemstede op Jan Van Den Bergstraat 9.

Kom erachter wat Mariska Imanse voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Mariska Imanse om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heemstede? Dan ben je bij Mariska Imanse op de juiste plek. Bij Mariska Imanse kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Mariska Imanse in Heemstede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jan Van Den Bergstraat 9 in Heemstede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heemstede of niet, iedereen is welkom bij Mariska Imanse. Je kan Mariska Imanse telefonisch bereiken op: 31 6 10841344 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.danceballetcenter.nl/de-balletschool/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Mariska Imanse en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Mariska Imanse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariska Imanse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Mariska Imanse

Bezoekers bekeken ook