Studio DanZo

Studio DanZo is een Dansschool gelegen aan Van Calcarstraat 31 in Deventer.

Meer informatie over Studio DanZo in Deventer

Studio DanZo is een Dansschool gelegen in Deventer op Van Calcarstraat 31.

Kom erachter wat Studio DanZo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio DanZo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Studio DanZo op de juiste plek. Bij Studio DanZo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio DanZo in Deventer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Calcarstraat 31 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Studio DanZo. Je kan Studio DanZo telefonisch bereiken op: 31 6 12263670 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studiodanzo.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio DanZo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio DanZo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio DanZo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio DanZo

Bezoekers bekeken ook