Studio Hellenbrand

Studio Hellenbrand is een Dansschool gelegen aan Haefland 30 in Brunssum.

Meer informatie over Studio Hellenbrand in Brunssum

Studio Hellenbrand is een Dansschool gelegen in Brunssum op Haefland 30.

Kom erachter wat Studio Hellenbrand voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Hellenbrand om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Brunssum? Dan ben je bij Studio Hellenbrand op de juiste plek. Bij Studio Hellenbrand kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Hellenbrand in Brunssum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Haefland 30 in Brunssum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Brunssum of niet, iedereen is welkom bij Studio Hellenbrand. Je kan Studio Hellenbrand telefonisch bereiken op: 31 45 204 2096 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studio-hellenbrand.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Hellenbrand en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Hellenbrand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Hellenbrand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Hellenbrand

Bezoekers bekeken ook