Balletstudio Danzaira

Balletstudio Danzaira is een Balletschool gelegen aan Putstraat 82 in Sittard.

Meer informatie over Balletstudio Danzaira in Sittard

Balletstudio Danzaira is een Balletschool gelegen in Sittard op Putstraat 82.

Kom erachter wat Balletstudio Danzaira voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Danzaira om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Sittard? Dan ben je bij Balletstudio Danzaira op de juiste plek. Bij Balletstudio Danzaira kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Danzaira in Sittard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Putstraat 82 in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Danzaira. Je kan Balletstudio Danzaira telefonisch bereiken op: 31 6 22435317 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danzaira.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Danzaira en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Danzaira? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Danzaira het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Danzaira

Bezoekers bekeken ook