Studio UpsideDown

Studio UpsideDown is een Dansschool gelegen aan Dorpsstraat 192A in Halsteren.

Meer informatie over Studio UpsideDown in Halsteren

Studio UpsideDown is een Dansschool gelegen in Halsteren op Dorpsstraat 192A.

Kom erachter wat Studio UpsideDown voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio UpsideDown om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Halsteren? Dan ben je bij Studio UpsideDown op de juiste plek. Bij Studio UpsideDown kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio UpsideDown in Halsteren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dorpsstraat 192A in Halsteren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Halsteren of niet, iedereen is welkom bij Studio UpsideDown. Je kan Studio UpsideDown telefonisch bereiken op: 31 164 314 669 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studio-upsidedown.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio UpsideDown en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio UpsideDown? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio UpsideDown het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio UpsideDown

Bezoekers bekeken ook