DAN'S Entertainment

DAN'S Entertainment is een Dansschool gelegen aan Verlengde Spoorstraat 17 in Emmen.

Meer informatie over DAN'S Entertainment in Emmen

DAN'S Entertainment is een Dansschool gelegen in Emmen op Verlengde Spoorstraat 17.

Kom erachter wat DAN'S Entertainment voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DAN'S Entertainment om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Emmen? Dan ben je bij DAN'S Entertainment op de juiste plek. Bij DAN'S Entertainment kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DAN'S Entertainment in Emmen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Verlengde Spoorstraat 17 in Emmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Emmen of niet, iedereen is welkom bij DAN'S Entertainment. Je kan DAN'S Entertainment telefonisch bereiken op: 31 6 55323322 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dans-entertainment.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DAN'S Entertainment en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DAN'S Entertainment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAN'S Entertainment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DAN’S Entertainment

Bezoekers bekeken ook