Tangolibre

Tangolibre is een Dansschool gelegen aan Kerkhofweg 15 in Warnsveld.

Meer informatie over Tangolibre in Warnsveld

Tangolibre is een Dansschool gelegen in Warnsveld op Kerkhofweg 15.

Kom erachter wat Tangolibre voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Tangolibre om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Warnsveld? Dan ben je bij Tangolibre op de juiste plek. Bij Tangolibre kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Tangolibre in Warnsveld is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kerkhofweg 15 in Warnsveld. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Warnsveld of niet, iedereen is welkom bij Tangolibre. Je kan Tangolibre telefonisch bereiken op: 31 575 515 567 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.tangolibre.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Tangolibre en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Tangolibre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tangolibre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Tangolibre

Bezoekers bekeken ook