SDC Drachten

SDC Drachten is een Dansschool gelegen aan Torenstraat 4A in Drachten.

Meer informatie over SDC Drachten in Drachten

SDC Drachten is een Dansschool gelegen in Drachten op Torenstraat 4A.

Kom erachter wat SDC Drachten voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek SDC Drachten om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Drachten? Dan ben je bij SDC Drachten op de juiste plek. Bij SDC Drachten kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SDC Drachten in Drachten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Torenstraat 4A in Drachten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Drachten of niet, iedereen is welkom bij SDC Drachten. Je kan SDC Drachten telefonisch bereiken op: 31 512 541 017 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sdcdrachten.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar SDC Drachten en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SDC Drachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDC Drachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. SDC Drachten

Bezoekers bekeken ook