The Movement

The Movement is een Dansschool gelegen aan Willemsoord 29b in Den Helder.

Meer informatie over The Movement in Den Helder

The Movement is een Dansschool gelegen in Den Helder op Willemsoord 29b.

Kom erachter wat The Movement voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek The Movement om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij The Movement op de juiste plek. Bij The Movement kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

The Movement in Den Helder is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Willemsoord 29b in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij The Movement. Je kan The Movement telefonisch bereiken op: 31 6 37468344 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.themvmnt.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar The Movement en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Movement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Movement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. The Movement

Bezoekers bekeken ook