De Vos Dance Studio's

De Vos Dance Studio's is een Dansschool gelegen aan Zijlweg 49 in Haarlem.

Meer informatie over De Vos Dance Studio's in Haarlem

De Vos Dance Studio's is een Dansschool gelegen in Haarlem op Zijlweg 49.

Kom erachter wat De Vos Dance Studio's voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Vos Dance Studio's om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Vos Dance Studio's op de juiste plek. Bij De Vos Dance Studio's kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Vos Dance Studio's in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zijlweg 49 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij De Vos Dance Studio's. Je kan De Vos Dance Studio's telefonisch bereiken op: 31 23 532 6906 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.devosdancestudios.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Vos Dance Studio's en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Vos Dance Studio's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vos Dance Studio's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Vos Dance Studio’s

Bezoekers bekeken ook