Tonkstation van den Brult BV

Tonkstation van den Brult BV is een Balletschool gelegen aan Stationsweg 8 in Harlingen.

Meer informatie over Tonkstation van den Brult BV in Harlingen

Tonkstation van den Brult BV is een Balletschool gelegen in Harlingen op Stationsweg 8.

Kom erachter wat Tonkstation van den Brult BV voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Tonkstation van den Brult BV om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Harlingen? Dan ben je bij Tonkstation van den Brult BV op de juiste plek. Bij Tonkstation van den Brult BV kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Tonkstation van den Brult BV in Harlingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Stationsweg 8 in Harlingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harlingen of niet, iedereen is welkom bij Tonkstation van den Brult BV. Je kan Tonkstation van den Brult BV telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.oliehandel.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Tonkstation van den Brult BV en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Tonkstation van den Brult BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tonkstation van den Brult BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Tonkstation van den Brult BV

Bezoekers bekeken ook