Marissa Danst

Marissa Danst is een Dansschool gelegen aan Tuinstraat 119 in Veenendaal.

Meer informatie over Marissa Danst in Veenendaal

Marissa Danst is een Dansschool gelegen in Veenendaal op Tuinstraat 119.

Kom erachter wat Marissa Danst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Marissa Danst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij Marissa Danst op de juiste plek. Bij Marissa Danst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Marissa Danst in Veenendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Tuinstraat 119 in Veenendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veenendaal of niet, iedereen is welkom bij Marissa Danst. Je kan Marissa Danst telefonisch bereiken op: 31 6 41364656 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.marissadanst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Marissa Danst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Marissa Danst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marissa Danst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Marissa Danst

Bezoekers bekeken ook