Venlo Feis

Venlo Feis is een Dansschool gelegen aan Markt 15 in Velden.

Meer informatie over Venlo Feis in Velden

Venlo Feis is een Dansschool gelegen in Velden op Markt 15.

Kom erachter wat Venlo Feis voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Venlo Feis om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Velden? Dan ben je bij Venlo Feis op de juiste plek. Bij Venlo Feis kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Venlo Feis in Velden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Markt 15 in Velden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Velden of niet, iedereen is welkom bij Venlo Feis. Je kan Venlo Feis telefonisch bereiken op: 31 77 356 0170 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Venlo Feis en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Venlo Feis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Venlo Feis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Venlo Feis

Bezoekers bekeken ook