mariekeelsinga

Marieke Elsinga, ze is overal… We zien haar op televisie en horen haar op de radio. Marieke is pas sinds 2011 actief, maar heeft in de afgelopen jaren een ware naam voor zichzelf weten op te bouwen. De prijzen die ze heeft gewonnen bewijzen dit. Vraag je je ook af hoeveel Marieke nou verdient? In dit artikel gaan we dieper in op het leven en het vermogen van Marieke Elsinga.

Wie is Marieke Elsinga?

Marieke Jolande Elsinga is op 12 juli 1986 geboren in Gouda. Nadat ze het VWO heeft afgerond op een middelbare school in haar geboortestad, is ze in 2008 begonnen aan de opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht. Hierna heeft ze een aantal jaar gewerkt bij CityFilm en Hyves.

In 2011 begon Marieke met het maken van radioprogramma’s. In het najaar van 2012 kreeg ze de kans om een radio-opleiding te volgen binnen Q-music. Het jaar erna won ze dit zogenaamde ‘Q-college’. Dit was haar doorbraak.

Marieke’s carrière

Na haar winst was Marieke elke vrijdagnacht van 00.00u tot 03.00u te horen op Q-music. Al kort daarna kreeg ze ook nog een dagelijks nachtprogramma van 03.00u tot 06.00u. Verder ging de gedreven Marieke elke maandagochtend op pad als verslaggever voor de show van Mattie & Wietze. Al snel werd ze het gezicht van de videoreportages en sinds 2019 presenteert ze op weekdagen samen met Mattie Valk het ochtendprogramma Mattie & Marieke.

Marieke is niet enkel op de radio te horen, maar maakt ook regelmatig een verschijning op onze televisieschermen. Zo heeft ze de rol van co-presentator op zich genomen bij RTL Late Night. Daarnaast presenteerde ze RTL Boulevard. Ook heb je haar kunnen zien in Expeditie Robinson, De Grote Improvisatieshow, It Takes 2 en The Jump

View this post on Instagram

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Wat is Marieke Elsinga’s vermogen?

Het exacte vermogen van Marieke Elsinga is niet bekend, maar het wordt geschat tussen de €1,5 en €4 miljoen. Dit is een combinatie van haar salarissen, onroerend goed en overige bezittingen.

Marieke kent diverse inkomstenbronnen. Zo verdient ze natuurlijk geld met haar radio- en televisiewerk, maar ook is ze af en toe te zien en horen in reclamespotjes. Wat dit haar oplevert is niet duidelijk en de verschillende klussen zullen hoogstwaarschijnlijk variëren in salaris. 

Een andere inkomstenbron is het verhuren van haar oude appartement in Amsterdam, gelegen in de Jordaan. Deze woning van 58 vierkante meter verhuurt ze voor zo’n €1.850 per maand.  

jan-marieke

Dit salaris verdient Marieke Elsinga

Hoeveel Marieke Elsinga per maand verdient, is moeilijk te zeggen. Haar radio collega Mattie Valk verdient jaarlijks ruim €600.000. Het jaarsalaris van Marieke zal hier dus niet al te ver van afwijken. 

De verschillende inkomstenbronnen zorgen er in ieder geval voor dat ze maandelijks genoeg geld verdient om boodschappen te doen. Ze houdt vast ook nog genoeg over om wat leuke dingen te doen en kopen. 

Dit wist je nog niet over Marieke Elsinga en haar vermogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *