Vieberink

Vieberink is een Dansschool gelegen aan Het Zwanevlot 315 in Zutphen.

Meer informatie over Vieberink in Zutphen

Vieberink is een Dansschool gelegen in Zutphen op Het Zwanevlot 315.

Kom erachter wat Vieberink voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Vieberink om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij Vieberink op de juiste plek. Bij Vieberink kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Vieberink in Zutphen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Het Zwanevlot 315 in Zutphen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zutphen of niet, iedereen is welkom bij Vieberink. Je kan Vieberink telefonisch bereiken op: 31 575 524 680 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vieberink.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Vieberink en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Vieberink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vieberink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Vieberink

Bezoekers bekeken ook