Dansstudio DDC

Dansstudio DDC is een Balletschool gelegen aan Hogeweg 65 in Zaltbommel.

Meer informatie over Dansstudio DDC in Zaltbommel

Dansstudio DDC is een Balletschool gelegen in Zaltbommel op Hogeweg 65.

Kom erachter wat Dansstudio DDC voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio DDC om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Zaltbommel? Dan ben je bij Dansstudio DDC op de juiste plek. Bij Dansstudio DDC kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio DDC in Zaltbommel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Hogeweg 65 in Zaltbommel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zaltbommel of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio DDC. Je kan Dansstudio DDC telefonisch bereiken op: 31 6 30053532 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudioddc.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio DDC en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio DDC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio DDC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio DDC

Bezoekers bekeken ook