You-Dance

You-Dance is een Evenementenbureau gelegen aan Vlasmarkt 3 in Middelburg.

Meer informatie over You-Dance in Middelburg

You-Dance is een Evenementenbureau gelegen in Middelburg op Vlasmarkt 3.

Kom erachter wat You-Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek You-Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Evenementenbureau in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij You-Dance op de juiste plek. Bij You-Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

You-Dance in Middelburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Evenementenbureau is gelegen aan Vlasmarkt 3 in Middelburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelburg of niet, iedereen is welkom bij You-Dance. Je kan You-Dance telefonisch bereiken op: 31 6 17074534 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.you-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar You-Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij You-Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je You-Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. You-Dance

Bezoekers bekeken ook