ADS Dance

ADS Dance is een Dansschool gelegen aan Grotebrugse Grintweg 226 in Tiel.

Meer informatie over ADS Dance in Tiel

ADS Dance is een Dansschool gelegen in Tiel op Grotebrugse Grintweg 226.

Kom erachter wat ADS Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek ADS Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Tiel? Dan ben je bij ADS Dance op de juiste plek. Bij ADS Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

ADS Dance in Tiel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Grotebrugse Grintweg 226 in Tiel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tiel of niet, iedereen is welkom bij ADS Dance. Je kan ADS Dance telefonisch bereiken op: 31 6 12833126 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.adsdance.com/ads.asp

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar ADS Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij ADS Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ADS Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. ADS Dance

Bezoekers bekeken ook