Studio Forza

Studio Forza is een Dansschool gelegen aan Cantharel 10 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Studio Forza in Alphen aan den Rijn

Studio Forza is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Cantharel 10.

Kom erachter wat Studio Forza voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Forza om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Studio Forza op de juiste plek. Bij Studio Forza kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Forza in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Cantharel 10 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Studio Forza. Je kan Studio Forza telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studio-forza.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Forza en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Forza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Forza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Forza

Bezoekers bekeken ook