Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant

Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant is een Dansschool gelegen aan Kreitenmolenstraat 149a in Udenhout.

Meer informatie over Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant in Udenhout

Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant is een Dansschool gelegen in Udenhout op Kreitenmolenstraat 149a.

Kom erachter wat Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Udenhout? Dan ben je bij Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant op de juiste plek. Bij Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant in Udenhout is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kreitenmolenstraat 149a in Udenhout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Udenhout of niet, iedereen is welkom bij Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant. Je kan Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant telefonisch bereiken op: 31 13 590 5495 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dezuivelfabriek.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Zuivelfabriek, Centrum voor de Kunsten Midden-Brabant

Bezoekers bekeken ook