Ambino Ballet

Ambino Ballet is een Dansschool gelegen aan Van Slijpestraat in Maastricht.

Meer informatie over Ambino Ballet in Maastricht

Ambino Ballet is een Dansschool gelegen in Maastricht op Van Slijpestraat.

Kom erachter wat Ambino Ballet voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ambino Ballet om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Ambino Ballet op de juiste plek. Bij Ambino Ballet kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ambino Ballet in Maastricht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Slijpestraat in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Ambino Ballet. Je kan Ambino Ballet telefonisch bereiken op: 31 43 363 0473 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ambino.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ambino Ballet en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ambino Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ambino Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ambino Ballet

Bezoekers bekeken ook