Dansschool Idc

Dansschool Idc is een Dansschool gelegen aan Meeden 35 in Winsum.

Meer informatie over Dansschool Idc in Winsum

Dansschool Idc is een Dansschool gelegen in Winsum op Meeden 35.

Kom erachter wat Dansschool Idc voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Idc om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Winsum? Dan ben je bij Dansschool Idc op de juiste plek. Bij Dansschool Idc kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Idc in Winsum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Meeden 35 in Winsum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Winsum of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Idc. Je kan Dansschool Idc telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Idc en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Idc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Idc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Idc

Bezoekers bekeken ook