Amigossalsa

Amigossalsa is een Dansschool gelegen aan Het Wold 12 in Almere.

Meer informatie over Amigossalsa in Almere

Amigossalsa is een Dansschool gelegen in Almere op Het Wold 12.

Kom erachter wat Amigossalsa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Amigossalsa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almere? Dan ben je bij Amigossalsa op de juiste plek. Bij Amigossalsa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Amigossalsa in Almere is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Het Wold 12 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen is welkom bij Amigossalsa. Je kan Amigossalsa telefonisch bereiken op: 31 6 11401321 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.amigossalsa.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Amigossalsa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Amigossalsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amigossalsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Amigossalsa

Bezoekers bekeken ook