Danscentrum Marcella Van Altena

Danscentrum Marcella Van Altena is een Dansschool gelegen aan Prins Bernhardstraat 1 in Hoofddorp.

Meer informatie over Danscentrum Marcella Van Altena in Hoofddorp

Danscentrum Marcella Van Altena is een Dansschool gelegen in Hoofddorp op Prins Bernhardstraat 1.

Kom erachter wat Danscentrum Marcella Van Altena voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Marcella Van Altena om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoofddorp? Dan ben je bij Danscentrum Marcella Van Altena op de juiste plek. Bij Danscentrum Marcella Van Altena kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Marcella Van Altena in Hoofddorp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Prins Bernhardstraat 1 in Hoofddorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoofddorp of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Marcella Van Altena. Je kan Danscentrum Marcella Van Altena telefonisch bereiken op: 31 23 561 3527 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.marcellavanaltena.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Marcella Van Altena en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Marcella Van Altena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Marcella Van Altena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Marcella Van Altena

Bezoekers bekeken ook