Apaixiona

Apaixiona is een Dansschool gelegen aan Droppingsstraat 14 in Leeuwarden.

Meer informatie over Apaixiona in Leeuwarden

Apaixiona is een Dansschool gelegen in Leeuwarden op Droppingsstraat 14.

Kom erachter wat Apaixiona voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Apaixiona om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Apaixiona op de juiste plek. Bij Apaixiona kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Apaixiona in Leeuwarden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Droppingsstraat 14 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Apaixiona. Je kan Apaixiona telefonisch bereiken op: 31 6 44432972 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.apaixiona.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Apaixiona en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Apaixiona? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apaixiona het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Apaixiona

Bezoekers bekeken ook