Dansplein Roosendaal

Dansplein Roosendaal is een Dansschool gelegen aan Oliemolen 124a in Roosendaal.

Meer informatie over Dansplein Roosendaal in Roosendaal

Dansplein Roosendaal is een Dansschool gelegen in Roosendaal op Oliemolen 124a.

Kom erachter wat Dansplein Roosendaal voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansplein Roosendaal om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Dansplein Roosendaal op de juiste plek. Bij Dansplein Roosendaal kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansplein Roosendaal in Roosendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oliemolen 124a in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Dansplein Roosendaal. Je kan Dansplein Roosendaal telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://danspleinroosendaal.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansplein Roosendaal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansplein Roosendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansplein Roosendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansplein Roosendaal

Bezoekers bekeken ook