iDance Academy

iDance Academy is een Dansschool gelegen aan Raadhuislaan 18 in Oss.

Meer informatie over iDance Academy in Oss

iDance Academy is een Dansschool gelegen in Oss op Raadhuislaan 18.

Kom erachter wat iDance Academy voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek iDance Academy om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oss? Dan ben je bij iDance Academy op de juiste plek. Bij iDance Academy kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

iDance Academy in Oss is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Raadhuislaan 18 in Oss. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oss of niet, iedereen is welkom bij iDance Academy. Je kan iDance Academy telefonisch bereiken op: 31 6 29510446 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.idanceacademy.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar iDance Academy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij iDance Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iDance Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. iDance Academy

Bezoekers bekeken ook