Ballet en Dansstudio Loes

Ballet en Dansstudio Loes is een Dansschool gelegen aan Stijn Streuvelslaan 50A in Deurne.

Meer informatie over Ballet en Dansstudio Loes in Deurne

Ballet en Dansstudio Loes is een Dansschool gelegen in Deurne op Stijn Streuvelslaan 50A.

Kom erachter wat Ballet en Dansstudio Loes voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ballet en Dansstudio Loes om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deurne? Dan ben je bij Ballet en Dansstudio Loes op de juiste plek. Bij Ballet en Dansstudio Loes kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ballet en Dansstudio Loes in Deurne is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stijn Streuvelslaan 50A in Deurne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deurne of niet, iedereen is welkom bij Ballet en Dansstudio Loes. Je kan Ballet en Dansstudio Loes telefonisch bereiken op: 31 6 42669773 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletdansstudioloes.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ballet en Dansstudio Loes en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ballet en Dansstudio Loes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ballet en Dansstudio Loes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ballet en Dansstudio Loes

Bezoekers bekeken ook