TangoWeekends

TangoWeekends is een Dansschool gelegen aan Winkelsteeg 5 in Uffelte.

Meer informatie over TangoWeekends in Uffelte

TangoWeekends is een Dansschool gelegen in Uffelte op Winkelsteeg 5.

Kom erachter wat TangoWeekends voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek TangoWeekends om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Uffelte? Dan ben je bij TangoWeekends op de juiste plek. Bij TangoWeekends kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

TangoWeekends in Uffelte is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Winkelsteeg 5 in Uffelte. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Uffelte of niet, iedereen is welkom bij TangoWeekends. Je kan TangoWeekends telefonisch bereiken op: 31 521 351 331 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.tangoweekends.nl/uffelte_nl.html

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar TangoWeekends en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij TangoWeekends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TangoWeekends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. TangoWeekends

Bezoekers bekeken ook