LMoveZ

LMoveZ is een Dansschool gelegen aan Kanaalstraat 10 in Purmerend.

Meer informatie over LMoveZ in Purmerend

LMoveZ is een Dansschool gelegen in Purmerend op Kanaalstraat 10.

Kom erachter wat LMoveZ voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek LMoveZ om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Purmerend? Dan ben je bij LMoveZ op de juiste plek. Bij LMoveZ kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

LMoveZ in Purmerend is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kanaalstraat 10 in Purmerend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Purmerend of niet, iedereen is welkom bij LMoveZ. Je kan LMoveZ telefonisch bereiken op: 31 6 43938188 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lmovez.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar LMoveZ en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij LMoveZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LMoveZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. LMoveZ

Bezoekers bekeken ook