Balletschool Dancepoint

Balletschool Dancepoint is een Balletschool gelegen aan Noordeinde 5B in Kloetinge.

Meer informatie over Balletschool Dancepoint in Kloetinge

Balletschool Dancepoint is een Balletschool gelegen in Kloetinge op Noordeinde 5B.

Kom erachter wat Balletschool Dancepoint voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Dancepoint om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Kloetinge? Dan ben je bij Balletschool Dancepoint op de juiste plek. Bij Balletschool Dancepoint kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Dancepoint in Kloetinge is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Noordeinde 5B in Kloetinge. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kloetinge of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Dancepoint. Je kan Balletschool Dancepoint telefonisch bereiken op: 31 113 649 812 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Dancepoint en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Dancepoint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Dancepoint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Dancepoint

Bezoekers bekeken ook