La dance

La dance is een Dansschool gelegen aan Plantageweg 6 in Leusden.

Meer informatie over La dance in Leusden

La dance is een Dansschool gelegen in Leusden op Plantageweg 6.

Kom erachter wat La dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek La dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Leusden? Dan ben je bij La dance op de juiste plek. Bij La dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

La dance in Leusden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Plantageweg 6 in Leusden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leusden of niet, iedereen is welkom bij La dance. Je kan La dance telefonisch bereiken op: 31 6 19582770 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://ladance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar La dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij La dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. La dance

Bezoekers bekeken ook