Balletschool Dimphy

Balletschool Dimphy is een Balletschool gelegen aan Berghemseweg 129 in Oss.

Meer informatie over Balletschool Dimphy in Oss

Balletschool Dimphy is een Balletschool gelegen in Oss op Berghemseweg 129.

Kom erachter wat Balletschool Dimphy voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Dimphy om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Oss? Dan ben je bij Balletschool Dimphy op de juiste plek. Bij Balletschool Dimphy kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Dimphy in Oss is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Berghemseweg 129 in Oss. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oss of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Dimphy. Je kan Balletschool Dimphy telefonisch bereiken op: 31 6 28168324 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschooldimphy.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Dimphy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Dimphy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Dimphy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Dimphy

Bezoekers bekeken ook