Dansstudio Djazzle

Dansstudio Djazzle is een Dansschool gelegen aan Gaffelstraat 65 in Breda.

Meer informatie over Dansstudio Djazzle in Breda

Dansstudio Djazzle is een Dansschool gelegen in Breda op Gaffelstraat 65.

Kom erachter wat Dansstudio Djazzle voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Djazzle om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Breda? Dan ben je bij Dansstudio Djazzle op de juiste plek. Bij Dansstudio Djazzle kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Djazzle in Breda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gaffelstraat 65 in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Djazzle. Je kan Dansstudio Djazzle telefonisch bereiken op: 31 6 16710831 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.djazzle.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Djazzle en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Djazzle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Djazzle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Djazzle

Bezoekers bekeken ook