Balletschool Fennie van der Haar

Balletschool Fennie van der Haar is een Balletschool gelegen aan Brinkstraat 22 in Zuidlaren.

Meer informatie over Balletschool Fennie van der Haar in Zuidlaren

Balletschool Fennie van der Haar is een Balletschool gelegen in Zuidlaren op Brinkstraat 22.

Kom erachter wat Balletschool Fennie van der Haar voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Fennie van der Haar om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Zuidlaren? Dan ben je bij Balletschool Fennie van der Haar op de juiste plek. Bij Balletschool Fennie van der Haar kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Fennie van der Haar in Zuidlaren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Brinkstraat 22 in Zuidlaren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zuidlaren of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Fennie van der Haar. Je kan Balletschool Fennie van der Haar telefonisch bereiken op: 31 50 409 4021 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.balletschoolfennievanderhaar.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Fennie van der Haar en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Fennie van der Haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Fennie van der Haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Fennie van der Haar

Bezoekers bekeken ook