Balletschool Sietske van Kan

Balletschool Sietske van Kan is een Balletschool gelegen aan Kennedylaan 33 in Nieuwkoop.

Meer informatie over Balletschool Sietske van Kan in Nieuwkoop

Balletschool Sietske van Kan is een Balletschool gelegen in Nieuwkoop op Kennedylaan 33.

Kom erachter wat Balletschool Sietske van Kan voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Sietske van Kan om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Nieuwkoop? Dan ben je bij Balletschool Sietske van Kan op de juiste plek. Bij Balletschool Sietske van Kan kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Sietske van Kan in Nieuwkoop is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Kennedylaan 33 in Nieuwkoop. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwkoop of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Sietske van Kan. Je kan Balletschool Sietske van Kan telefonisch bereiken op: 31 172 575 979 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschoolsietskevankan.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Sietske van Kan en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Sietske van Kan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Sietske van Kan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Sietske van Kan

Bezoekers bekeken ook