Soul Community

Soul Community is een Dansschool gelegen aan Zuidsingel 2 in Venray.

Meer informatie over Soul Community in Venray

Soul Community is een Dansschool gelegen in Venray op Zuidsingel 2.

Kom erachter wat Soul Community voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Soul Community om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venray? Dan ben je bij Soul Community op de juiste plek. Bij Soul Community kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Soul Community in Venray is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zuidsingel 2 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen is welkom bij Soul Community. Je kan Soul Community telefonisch bereiken op: 31 6 24185031 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.soulcommunity.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Soul Community en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Soul Community? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soul Community het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Soul Community

Bezoekers bekeken ook