Balletstudio Tamara

Balletstudio Tamara is een Dansschool gelegen aan Zuidrand 5 in Zevenbergen.

Meer informatie over Balletstudio Tamara in Zevenbergen

Balletstudio Tamara is een Dansschool gelegen in Zevenbergen op Zuidrand 5.

Kom erachter wat Balletstudio Tamara voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Tamara om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zevenbergen? Dan ben je bij Balletstudio Tamara op de juiste plek. Bij Balletstudio Tamara kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Tamara in Zevenbergen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zuidrand 5 in Zevenbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zevenbergen of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Tamara. Je kan Balletstudio Tamara telefonisch bereiken op: 31 168 371 021 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletstudiotamara.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Tamara en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Tamara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Tamara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Tamara

Bezoekers bekeken ook