Dansschool Marijke

Dansschool Marijke is een Dansschool gelegen aan Boterdiep Zz 27 in Bedum.

Meer informatie over Dansschool Marijke in Bedum

Dansschool Marijke is een Dansschool gelegen in Bedum op Boterdiep Zz 27.

Kom erachter wat Dansschool Marijke voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Marijke om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bedum? Dan ben je bij Dansschool Marijke op de juiste plek. Bij Dansschool Marijke kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Marijke in Bedum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Boterdiep Zz 27 in Bedum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bedum of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Marijke. Je kan Dansschool Marijke telefonisch bereiken op: 31 6 21394203 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolmarijke.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Marijke en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Marijke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Marijke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Marijke

Bezoekers bekeken ook