Base4Dance

Base4Dance is een Dansschool gelegen aan Keizerstraat 70 in Deventer.

Meer informatie over Base4Dance in Deventer

Base4Dance is een Dansschool gelegen in Deventer op Keizerstraat 70.

Kom erachter wat Base4Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Base4Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Base4Dance op de juiste plek. Bij Base4Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Base4Dance in Deventer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Keizerstraat 70 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Base4Dance. Je kan Base4Dance telefonisch bereiken op: 31 570 665 080 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.base4dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Base4Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Base4Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Base4Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Base4Dance

Bezoekers bekeken ook