Basics Dance Studio

Basics Dance Studio is een Dansschool gelegen aan Nt2 Mundium College, Marathonlaan, achterzijde van de school in Roermond.

Meer informatie over Basics Dance Studio in Roermond

Basics Dance Studio is een Dansschool gelegen in Roermond op Nt2 Mundium College, Marathonlaan, achterzijde van de school.

Kom erachter wat Basics Dance Studio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Basics Dance Studio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roermond? Dan ben je bij Basics Dance Studio op de juiste plek. Bij Basics Dance Studio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Basics Dance Studio in Roermond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nt2 Mundium College, Marathonlaan, achterzijde van de school in Roermond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roermond of niet, iedereen is welkom bij Basics Dance Studio. Je kan Basics Dance Studio telefonisch bereiken op: 31 6 39488307 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.basicsdancestudio.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Basics Dance Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Basics Dance Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basics Dance Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Basics Dance Studio

Bezoekers bekeken ook