Sport en Dansstudio Bounce

Sport en Dansstudio Bounce is een Dansschool gelegen aan Kattestaart 2 in Papendrecht.

Meer informatie over Sport en Dansstudio Bounce in Papendrecht

Sport en Dansstudio Bounce is een Dansschool gelegen in Papendrecht op Kattestaart 2.

Kom erachter wat Sport en Dansstudio Bounce voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Sport en Dansstudio Bounce om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Papendrecht? Dan ben je bij Sport en Dansstudio Bounce op de juiste plek. Bij Sport en Dansstudio Bounce kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport en Dansstudio Bounce in Papendrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kattestaart 2 in Papendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Papendrecht of niet, iedereen is welkom bij Sport en Dansstudio Bounce. Je kan Sport en Dansstudio Bounce telefonisch bereiken op: 31 6 29047045 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiobounce.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Sport en Dansstudio Bounce en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport en Dansstudio Bounce? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Dansstudio Bounce het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Sport en Dansstudio Bounce

Bezoekers bekeken ook