Dansschool NVHer

Dansschool NVHer is een Dansschool gelegen aan Kanaalstraat 10 in Purmerend.

Meer informatie over Dansschool NVHer in Purmerend

Dansschool NVHer is een Dansschool gelegen in Purmerend op Kanaalstraat 10.

Kom erachter wat Dansschool NVHer voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool NVHer om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Purmerend? Dan ben je bij Dansschool NVHer op de juiste plek. Bij Dansschool NVHer kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool NVHer in Purmerend is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kanaalstraat 10 in Purmerend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Purmerend of niet, iedereen is welkom bij Dansschool NVHer. Je kan Dansschool NVHer telefonisch bereiken op: 31 6 18532941 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.nvher.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool NVHer en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool NVHer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool NVHer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool NVHer

Bezoekers bekeken ook